Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900-5009000
Bezoek huisartsenpost Oost-Achterhoek
Huisartsenzorg

HuisartsenOrganisatie Oost-GelderlandHuisartsenZorg Oost-Achterhoek is onderdeel van HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland

De Huisartsenpost Oost-Achterhoek

Waar uw zorg onze prioriteit heeft

Voor spoed

Als u overdag medische hulp nodig heeft, belt u uw eigen huisarts. Is het avond, nacht of weekend? En is het zo dringend dat u niet kunt wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts? Dan belt u de huisartsenpost. Want wij zijn er voor spoed buiten kantoortijden.

  • Telefoonnummer 0900-5009000

Huisartsenpost Oost-Achterhoek verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg in de avonduren, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen. Het werkgebied van de Huisartsenpost Oost-Achterhoek bestaat uit de kernen Aalten, Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Groenlo, Lichtenvoorde, Neede, Winterswijk en Zieuwent.

Bereikbaarheid

De Huisartsenpost Oost-Achterhoek is voor patiënten bereikbaar:

  • op werkdagen, tussen 17.00 en 08.00 uur
  • 24 uur per dag in het weekend en op feestdagen

Houdt uw burgerservicenummer en gegevens over uw medicijngebruik en uw zorgverzekering bij de hand als u belt.

Altijd eerst bellen

De huisartsenpost is er voor dringende medische hulp in de avond, nacht en het weekend. Om iedere patiënt de juiste hulp te kunnen bieden werkt de huisartsenpost op telefonische afspraak. Bovendien voorkomt u door vooraf te bellen dat u langer moet wachten. Patiënten die wel eerst hebben gebeld worden namelijk op afspraak geholpen. Daarom vragen we u altijd te bellen voordat u langskomt op de huisartsenpost.

Dienstapotheek

De dienstapotheek voor de regio is net als de huisartsenpost gevestigd in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix.

Veel gestelde vragen

Belangrijke gegevens:

Naam Huisartsenpost Oost-Achterhoek
Adres Beatrixpark 1, 7101BN Winterswijk
Let op: Volg borden spoedpost
Telefoon 0900-5009000

Vanaf zaterdag 2 april 2016 worden er geen consulten meer gedaan op de satellietpost aan de Haarloseweg in Borculo. Voor consulten in het weekend en op feestdagen kunnen patiënten dan nog uitsluitend terecht op de huisartsenposten in Winterswijk en Zutphen.