Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900-5009000
Bezoek huisartsenpost Oost-Achterhoek
Huisartsenzorg

HuisartsenOrganisatie Oost-GelderlandHuisartsenZorg Oost-Achterhoek is onderdeel van HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland

Huisartsenpraktijk Kluitman

Nassaustraat 5-05, 7121 DG Aalten

Vanaf januari 2015 zijn we gevestigd in een geheel nieuwe huisartsenpraktijk in het Gezondheidscentrum “de Nassau”. Met de nieuwe locatie hebben we een moderne huisartspraktijk gekregen die volledig voldoet aan de verwachtingen van de huidige tijd. Naast de vertrouwde huisartszorg van uw eigen huisarts hebben we nu ook de mogelijkheid voor gespecialiseerde onderzoeken (hartfilmpjes, longfunctiemetingen, onderzoek bloedvaten). Daarnaast leveren we extra zorg voor onze chronische patiënten. 

Spreekuur

Dagelijks is er spreekuur van: 08.00 uur - 10.30 uur, 11.40 uur - 12.30 uur en13.30 uur – 15.00 uur (m.u.v. de woensdagmiddag).

Afspraken voor spreekuur en visite kunnen gemaakt worden ’s-ochtends tussen 08.00 uur en 10.00 uur. U wordt vriendelijk verzocht de assistente enige informatie te verstrekken. In de planning en de visiteroute kan dan nl. rekening gehouden worden met de mate van spoedeisendheid.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Ketenzorgprogramma's

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Gezondheidscentrum “de Nassau"
Huisartsenpraktijk Kluitman
Huisartsen Dhr. R.M. Kluitman
Praktijkadres Nassaustraat 5-05, 7121 DG Aalten
Praktijktelefoon 0543- 472832
Website https://huisartspraktijkkluitman.uwartsonline.nl

Bezoek website