Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900-5009000
Bezoek huisartsenpost Oost-Achterhoek
Huisartsenzorg

HuisartsenOrganisatie Oost-GelderlandHuisartsenZorg Oost-Achterhoek is onderdeel van HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland

Huisartsenpraktijk B. van der Sandt

Haitsma Mulierweg 55, 7101 BZ Winterswijk

Praktijkinformatie

Op werkdagen is het praktijkgebouw geopend tussen 08.00 - 17.00 uur en zijn wij telefonisch bereikbaar.

Spreekuur

Het spreekuur wordt dagelijks gehouden met uitzondering van de donderdagmiddag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk op werkdagen bellen tussen 08:00 uur - 11:00 uur. 

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 08:00 uur en 11:00 uur kunt u uw vraag stellen (tussen 10:00 en 10:30 niet bereikbaar ivm patientenoverleg). Op afspraak wordt u tussen 13:00 uur en 13:30 uur teruggebeld door de huisarts. Belt u later dan kan uw vraag pas een dag later beantwoord worden.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Om u het beste te kunnen helpen is het erg van belang dat u dit direct bij het maken van de afspraak aangeeft aangezien we hier dan rekening mee kunnen houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Ketenzorgprogramma's

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Huisartsenpraktijk B. van der Sandt
Huisartsen Dhr. B. van der Sandt
Praktijkadres Haitsma Mulierweg 55, 7101 BZ Winterswijk
Praktijktelefoon 0543-551100
Website basvandersandt.praktijkinfo.nl

Bezoek website