Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900-5009000
Bezoek huisartsenpost Oost-Achterhoek
Huisartsenzorg

HuisartsenOrganisatie Oost-GelderlandHuisartsenZorg Oost-Achterhoek is onderdeel van HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland

Huisartsenpraktijk De Nooijer

Esstraat 4, 7131 CT Lichtenvoorde

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk De Nooijer is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 08.00-12.30 uur en 13.30-17.00 uur. Spreekuren zijn op afspraak tussen 08.30-11.00 uur en 13.45-15.30 uur.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vinden wij het belangrijk dat u het volgende weet: Gemiddeld duurt een afspraak 10 a 15 minuten. Als u meerdere vragen heeft, met meerdere personen komt, een langer gesprek wilt of een kleine chirurgische ingreep moet ondergaan, heeftt u waarschijnlijk meer tijd nodig. Denkt u meer tijd nodig te hebben, overleg dit dan met de assistente. Meer tijd reserveren voorkomt voor anderen onnodig lange wachttijden. Belt u de assistente tijdig wanneer een afspraak niet door kan gaan, dan kunnen wij hier een nieuwe afspraak inplannen. Wanneer u de afspraak niet tijdig afbelt of niet verschijnt op uw afspraak is het mogelijk dat wij u hiervoor een nota sturen. Deze wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. 

Huisbezoek

Mocht u niet in staat zijn om op het spreekuur te komen, dan kan de huisarts ook naar u toekomen. U kunt tussen 08.00 en 10.00 uur een huisbezoek aanvragen. De visites worden meestal 's middags afgelegd. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelingsmogelijkheden zijn is het, indien mogelijk, altijd beter om naar de praktijk te komen.

Spoed

Voor eerste hulp, zoals bij open wonden, kneuzingen en verbrandingen, kunt u altijd direct terecht. Als u van te voren belt of laat bellen, houden wij rekening met uw komst.

Ketenzorgprogramma's

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Gezondheidscentrum Oost Gelre
Huisartsenpraktijk De Nooijer 
Huisartsen Dhr. H.J. de Nooijer
Mw. M. Roganovic
Dhr. R.D.A. ter Braak 
Praktijkadres Esstraat 4, 7131 CT Lichtenvoorde
Praktijktelefoon 0544-371410
Website www.ghc-oostgelre.nl

Bezoek website