Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900-5009000
Bezoek huisartsenpost Oost-Achterhoek
Huisartsenzorg

HuisartsenOrganisatie Oost-GelderlandHuisartsenZorg Oost-Achterhoek is onderdeel van HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland

Huisartsenpraktijk G.Venderink

J.W. Hagemanstraat 42, 7151AH Eibergen

Praktijkinformatie

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op woensdag is de praktijk geopend van 8.00-12.00 uur, maar vanaf 1 mei 2013 zal regelmatig een extra huisarts werken in onze praktijk en is de praktijk dan ook 's middags geopend.

Spreekuur

Het ochtendspreekuur vindt plaats van 8.00-12.00 uur. Een consult is alleen mogelijk op afspraak. De assistente zal u vragen waarvoor u een afspraak wilt maken, zodat er voldoende tijd wordt ingepland (als u meerdere vragen heeft, met meerdere personen komt, een langer gesprek wilt of een medische ingreep moet ondergaan, heeft u meer tijd nodig).Wordt het te veel voor één afspraak, kunnen ook meerdere afspraken gepland worden. Door betere planning voorkomen we voor anderen onnodig lange wachttijden en wordt voorkomen dat de huisarts onvoldoende tijd heeft om goed werk te kunnen leveren.

Het middagspreekuur vindt plaats van 13.30-17.00uur. De middagen worden met name gebruikt voor het maken van visites door de arts of het telefonisch overleggen met  patienten. Verder gebruiken we de middagen voor het doen van kleine chirurgische ingrepen, uitgebreidere onderzoeken en andere consulten die meer tijd vergen en daardoor in het ochtendspreekuur moeilijk in te passen zijn.

Ketenzorgprogramma's

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Huisartsenpraktijk G.Venderink
Huisartsen Mw. G. Venderink
Praktijkadres J.W. Hagemanstraat 42, 7151AH Eibergen
Praktijktelefoon 0545-471454
Website https://huisartsenpraktijkvenderink.praktijkinfo.nl/

Bezoek website