Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900-5009000
Bezoek huisartsenpost Oost-Achterhoek
Huisartsenzorg

HuisartsenOrganisatie Oost-GelderlandHuisartsenZorg Oost-Achterhoek is onderdeel van HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland

Huisartsenpraktijk Koeweide

Koeweide 16, 7121 EJ Aalten

Praktijkinformatie

De praktijk is op alle werkdagen geopend. De openingstijden van de praktijk zijn van  8.00 - 12.30 uur en 13.30 - 17.00 uur.

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor het maken van een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 tot 10.00 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Ketenzorgprogramma's

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Huisartsenpraktijk Koeweide
Huisartsen
  • Dhr. R. Nessen
  • Mw. C.W.B. Nessen-de Beijer
  • Mw. J. Jansen Venneboer
  • Mw. J. Wubbels-Albers
  • Dhr. G. Wielink
Praktijkadres Koeweide 16, 7121 EJ Aalten
Praktijktelefoon 0543-473710
Website huisartsenkoeweide.praktijkinfo.nl

Bezoek website