Dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden?
Bel direct 0900-5009000
Bezoek huisartsenpost Oost-Achterhoek
Huisartsenzorg

HuisartsenOrganisatie Oost-GelderlandHuisartsenZorg Oost-Achterhoek is onderdeel van HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland

Huisartsenpraktijk Van der Holst

Ziekenhuisstraat 14, 7141 AN Groenlo

Praktijkinformatie

De praktijk is op werkdagen geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur; afspraken voor het spreekuur maakt u tussen 08:00 uur en 12:30 uur bij de assistente. De afspraak wordt zoveel mogelijk in overeenstemming met uw wensen gemaakt, maar met de toenemende drukte op de spreekuren zal dit niet altijd mogelijk zijn. Omdat in onze praktijk ook de eerste hulpverlening een belangrijke huisartstaak is, is het somtijds nodig uw afspraak te verzetten naar een andere dag of tijdstip.

Afspraak maken

Het maken van afspraken voor het spreekuur  is na 12:00 uur  i.v.m. de uitbreiding van de medische taken van de assistente niet mogelijk; uiteraard  geldt dit niet voor spoedeisende situaties!

De assistente is op basis van haar deskundigheid, de instructie van de huisarts en haar al ruime ervaring goed in staat het spoedeisend karakter van de hulpvraag in te schatten.
In onze praktijk is een afspraakspreekuur regel; uiteraard geldt dit niet voor spoedgevallen (=situaties ,waarin medische hulp dringend en direct nodig is). Een afspraak (=consult) duurt doorgaans niet langer dan 10 minuten.

Belangrijke gegevens

Naam praktijk Huisartsenpraktijk Van der Holst
Huisartsen Mw. J.G. van der Holst
Praktijkadres Ziekenhuisstraat 14, 7141 AN Groenlo
Praktijktelefoon 0544-461680
Website www.vanderholst.praktijkinfo.nl

Bezoek website

Ketenzorgprogramma's